Malediven

Een verlenging van je vakantie op de Malediven na een reis in Sri Lanka is een uitstekend idee, vooral als je wilt genieten van prachtige stranden, kristalhelder water en een ontspannen eilandparadijs.
Hier zijn enkele tips voor het plannen van een verlenging op de Malediven na je verblijf in Sri Lanka:


  1. Vluchten: Wij hebben mooie korte vluchten vanuit Sri Lanka naar de Malediven in ons gamma. Er zijn dagelijkse vluchten van Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka, naar Malé, de hoofdstad van de Malediven.

  2. Eilandkeuze: De Malediven bestaan uit honderden eilanden, elk met hun eigen unieke charme en accommodatiemogelijkheden. Samen kiezen we een eiland dat past bij jou interesses, budget en activiteiten.

  3. Accommodatie: De Malediven staan bekend om vele luxueuze resorts en overwaterbungalows. Zorg ervoor dat je je accommodatie ruim van tevoren boekt, vooral als je in het hoogseizoen reist. Onze winterperiode

  4. Activiteiten: Geniet van activiteiten zoals snorkelen, duiken, vissen, watersporten, romantische diners op het strand en ontspanning in luxe spa's.

  5. Kosten: Houd er rekening mee dat de Malediven over het algemeen duurder zijn dan een strandverblijf op Sri Lanka. 

  6. Reistijd: Houd rekening met het weer, want de Malediven heeft een droog seizoen (november-april) en een regenseizoen (mei-oktober). Het droge seizoen is ideaal voor zon- en strandvakanties.

  7. Paklijst: Vergeet niet om strandkleding, zonnebrandcrème, snorkeluitrusting en lichte kleding in te pakken. De meeste resorts hebben geen strenge kledingvoorschriften.

Een verlenging op de Malediven kan een perfecte aanvulling zijn op je Sri Lanka-avontuur en biedt de ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een tropisch paradijs. Het is belangrijk om goed te plannen en te budgetteren om het meeste uit je verblijf in de Malediven te halen.


Wij hebben alle resorts in portefeuille en kunnen u dus een op maat mooi reisvoorstel doen,
rekening houdend met uw budget, een zeer kleine selectie vind je hieronder:


Vraag ons gerust een mooi prijsvoorstel voor uw favouriete eiland resort: